Koop de markies waar die gemaakt wordt.

SOLAR Markiezen:

De intelligente markies op zonne-energie.

Maand November: Solar Markies actie maand

In de maand November koopt u een Solar motor voor de prijs van een RTS bestuurbare motor. 

Uniek in zijn soort

Met  Solar kunnen wij eindelijk een door zonne-energie bestuurde markies leveren dat perfect werkt.

Zelfs bij beperkt daglicht functioneert de markies optimaal. Een markies die eenvoudig is in gebruik, waarbij de nadruk ligt op energiebesparing en milieubewustzijn.

In combinatie met een mooi afgewerkt design en het ontbreken van bekabeling zorgt het ervoor dat het een aanwinst is voor uw woning.  

Eenvoudiger kunnen we een elektrische markies niet maken

De  Solar markies is de gedroomde oplossing voor een snelle, efficiënte en veilige montage en werkt op zonne-energie, standaard geleverd met een 12V motor, inclusief handzender of speciaal bedienbaar met een app op uw telefoon, computer of pad dus heeft u altijd uw bediening bij de hand.

100% Autonoom, 100% draadloos. Uiterst gebruiks-en montagevriendelijk.

Dankzij het compacte zonnepaneel aan de bovenzijde op de kast wordt de ingebouwde accu gevoed en kan de markies volledig draadloos aangestuurd worden. Het Solarsysteem werkt ook op plaatsen met beperkte lichtinval. Direct zonlicht is dus niet nodig. 

Montage

De Solar markies is zeer makkelijk te plaatsen: Geen aansluiting op het stroomnet, geen kap-of breekwerken, geen bedrading naar binnen, noch bedrading door de woning of tegen de muren.  Geen extra kosten voor stroomaansluiting. U hoeft zelfs niet thuis te zijn voor de montage. Alles gebeurt aan de buitenkant van uw woning.