Koop de markies waar die gemaakt wordt.

Horeca markiezen:

In een café met vrienden, tijdens een zakenlunch in een restaurant of een gezellig familiefeest - wanneer de zon schijnt, is het buiten extra genieten.

Het is fijn wanneer u uw gasten op het terras een veilige bescherming tegen de zon, wind en regen kunt bieden. Hiervoor is de terras-zonwering van de Markiezenspecialist.eu de juiste keuze. Ze zijn speciaal ontwikkeld om grotere oppervlaktes bescherming te bieden tegen de zon, wind en regen. 

Een horeca gelegenheid of winkelpand moet de aandacht trekken door sfeer en gezelligheid uit te stralen. Niet alleen kan men een moderne en opvallende uitstraling creëren, de markies kan ook exclusiviteit en kwaliteit uitstralen.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing voor uw horeca gelegenheid of winkelpand? De Markiezenspecialit.eu denkt graag met u mee om uw wensen van ontwerp tot creatie te realiseren. Voor de horeca en retail komen wij met kleurstalen en demo’s naar uw terras of zaak. Vaak is het te plaatste beter om keuzes te maken, dit in verband met licht en sfeer van de werkomgeving.

De Markiezenspecialist.eu heeft een 24 uurs reparatieservice. In geval van een storing kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier invullen.

Voor professioneel advies vraag hier, geheel vrijblijvend, uw offerte aan!

Met de door ons geplaatste overkapping, zit je buiten maar heb je de kwaliteit van binnen.

Whakamarie Utrecht

Restaurant Step2 in Belgie.

Step2 Belgie 

Huize van Wely Noordwijk                                                Wapen van Soesterberg met led-verlichting

Breda                                                                                                                      Amsterdam

 

 

Neushoorn Leeuwarden

Nieuwe terrasoverkapping bij Hotel Zeezicht op Vlieland geplaatst.

Heeft u interesse? Bel of mail ons.

Telefoonnummer: +31657247426

Mail: info@markiezenspecialist.eu

Terrasoverkapping bij WestCord Hotel de Wadden gerepareerd en doeken vervangen

Terrasoverkapping bij WestCord Strandhotel Seeduyn gerepareerd en doeken vervangen