Rechtstreeks uit de fabriek. Gratis advies aan huis. Levering door heel Nederland.

Alles over markiezen

Een markies (frame) kan gemaakt worden van grenen en meranti hout of aluminium. De omkapping kan gemaakt worden van hout, aluminium of kunststof. Elke RAL-kleur is mogelijk.

Ook is het mogelijk om een bestaande markies te renoveren en er weer als nieuw uit te laten zien. Wij halen de markies op en deze wordt in de fabriek ontdaan van het oude doek, waarbij eventueel kleine reparaties kunnen worden verricht. Houten frames kunnen geschuurd en gespoten worden. Aluminium markiezen worden schoongemaakt en voorzien van nieuwe inschuifprofielen. Hierna wordt het frame opnieuw gestoffeerd met het beste kwaliteit doek en weer als nieuw afgeleverd. 

Voor

Na

Bediening van een markies kan met de hand, maar ook elektrisch. Elektrisch kan d.m.v. aansluiting op stroom, maar ook d.m.v. een zonnepaneel (solar).

Markiezenspecialist.eu beschikt over een ruime en kwalitatieve doekcollectie met merken van: Tibelly, Dickson, Sauleda, Swela, Sattler en TenCate. De geschikte kleur zit er altijd bij.

Standaard model                                                                                                     

Petmodel

Houten omkapping

Kunststof omkapping

Type Volant

Solar markiezen (de intelligente markies op zonne-energie)

Met solar kunnen wij een door zonne-energie bestuurde markies leveren dat perfect werkt.

Zelfs bij beperkt daglicht functioneert de markies optimaal. Een markies die eenvoudig is in gebruik en waarbij de nadruk ligt op energiebesparing en milieubewustzijn. In combinatie met een mooi afgewerkt design en het ontbreken van bekabeling is het een aanwinst voor je woning of bedrijfspand.

De solar markies wordt standaard geleverd met een 12V motor, inclusief handzender of speciaal bedienbaar met een app op je telefoon, computer of iPad.

Markiezen met geïntegreerde dimbare led-verlichting

Markiezenspecialist.eu is de marktleider als het om verlichte markiezen gaat.

Het betreft een gepatenteerde, na anderhalf jaar onderzoek een in eigen huis ontwikkelde, dimbare led-verlichting die aan de binnenzijde van de markies in de profielen wordt ingebouwd. Dit kan bij nieuwe of bestaande markiezen. 

De verlichting kan met een afstandsbediening eenvoudig worden gedimd, dat maakt het voor de horeca-ondernemer mogelijk om onder de markies sfeer-op-maat op een terras te creëren. Een extra voordeel van led-verlichting is dat het bijzonder duurzaam is en relatief weinig stroom verbruikt.

Met de door ons geplaatste markiezen met verlichting, zit je buiten maar heb je de sfeer van binnen.

GREEN (luchtzuiverende doeken)

De doeken van de GREEN collectie van Sauleda zuiveren de lucht d.m.v. fotokatalyse. Het verwijdert verontreinigende stoffen zoals stikstofoxiden, zwaveloxiden en koolwaterstoffen. GREEN stoffen hebben een zelfreinigend en schimmelwerend effect. Goed voor het milieu en de mens.