Rechtstreeks uit de fabriek. Gratis advies aan huis. Levering door heel Nederland.

Markiezen kopen

Heeft u uw zinnen gezet op markiezen? Voor optimale bescherming tegen de zon, én voor de karakteristieke uitstraling die uw woning, bedrijfspand, café of restaurant erdoor krijgt? Met meer dan twintig jaar vakkennis en ervaring zijn wij dé specialist in houten en aluminium markiezen voor particulieren, bedrijven en horecagelegenheden. Sinds 2018 zijn wij bovendien de unieke leverancier van een nieuw, gepatenteerd product: terras-markiezen met geïntegreerde led-verlichting, speciaal voor terrassen in de horeca.

Markiezen eigen fabricage:

Al onze op maat gemaakte (hard)houten en aluminium markiezen bieden perfecte bescherming tegen de zon. Door de dichte zijkanten ervaart u geen storende zij-inval van licht. We leveren de markiezen rechtstreeks uit onze fabriek, volledig op uw wensen afgestemd.

 Meer informatie

 

Horeca zonwering:

U kunt bij ons kiezen voor markiezen met een grenen, meranti- of aluminium frame. De omkapping is standaard van agabi-hout, maar op aanvraag ook leverbaar in aluminium. Ook als het gaat om de bediening is de keus aan u: onze zonneschermen zijn leverbaar met knopbediening, RTS-bediening (afstandsbediening) of IO-bediening (onlinebediening). 
Meer informatie

Geïntegreerde verlichting:

Laat uw horecaterras het licht zien met onze nieuwste markiezen met geïntegreerde led-verlichting! Ziet u het al voor u? Een sfeervol, perfect verlicht terras zonder provisorisch opgehangen lampen, loshangende kabels en vastgetapete snoeren?
Meer informatie

Solar markies:

Met somfy  Solar kunnen wij eindelijk een door zonne-energie bestuurde markies leveren dat perfect werkt. Zelfs bij beperkt daglicht functioneert de markies optimaal. Een markies die eenvoudig is in gebruik, waarbij de nadruk ligt op energiebesparing en milieubewustzijn.

In combinatie met een mooi afgewerkt design en het ontbreken van bekabeling zorgt ervoor dat het een aanwinst is voor uw woning.  

Geïntegreerde volant verlichting

In samenwerking met leverancier LUMMY Global biedt de Markiezenspecialist een unieke volant aan waarin verlichting geïntegreerd is. Het verlichte logo of de gekozen tekst geeft een horecagelegenheid extra sfeer. De kleur van de verlichting kan worden aangepast op de huisstijl voor een mooi geheel.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak bij u thuis of bij uw bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. 

Misschien leidt dit naar een prettige samenwerking.