Home » Markiezen kopen

Markiezen kopen

Heeft u uw zinnen gezet op markiezen? Voor optimale bescherming tegen de zon, én voor de karakteristieke uitstraling die uw woning, bedrijfspand, café of restaurant erdoor krijgt? Met meer dan twintig jaar vakkennis en ervaring zijn wij dé specialist in houten en aluminium markiezen voor particulieren, bedrijven en horecagelegenheden. Sinds 2018 zijn wij bovendien de unieke leverancier van een nieuw, gepatenteerd product: terras-markiezen met geïntegreerde led-verlichting, speciaal voor terrassen in de horeca.

Markiezen eigen fabricage

Al onze op maat gemaakte (hard)houten en aluminium markiezen bieden perfecte bescherming tegen de zon. Door de dichte zijkanten ervaart u geen storende zij-inval van licht. We leveren de markiezen rechtstreeks uit onze fabriek, volledig op uw wensen afgestemd. Meer informatie

 

Horeca zonwering

U kunt bij ons kiezen voor markiezen met een grenen, meranti- of aluminium frame. De omkapping is standaard van agabi-hout, maar op aanvraag ook leverbaar in aluminium. Ook als het gaat om de bediening is de keus aan u: onze zonneschermen zijn leverbaar met knopbediening, RTS-bediening (afstandsbediening) of IO-bediening (onlinebediening). 
Meer informatie

Geïntegreerde verlichting

Laat uw horecaterras het licht zien met onze nieuwste markiezen met geïntegreerde led-verlichting! Ziet u het al voor u? Een sfeervol, perfect verlicht terras zonder provisorisch opgehangen lampen, loshangende kabels en vastgetapete snoeren?
Meer informatie

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak naar de mogelijkheden bij u thuis of bij uw bedrijf.

Misschien leidt dit naar een prettige samenwerking.