Koop de markies waar die gemaakt wordt.

Kwaliteit, bescherming en sfeer in 1 

De markiezenspecialist.eu is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het maken en plaatsen van markiezen. Wij maken een oer-Hollands kwaliteitsproduct.

Wij maken een markies voor u dat aan al uw wensen voldoet. Ruime doekcollectie, wel of geen elektrische bediening (solar), wel of geen logo en als klap op de vuurpijl: wij zijn de enige in Nederland die het patent hebben op geïntegreerde led-verlichting.

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing? Graag denken wij met u mee om uw wensen van ontwerp tot creatie te realiseren.

Vraag hier uw offerte aan - professioneel advies, geheel vrijblijvend!

Het afzetgebied van onze markiezen beperkt zich niet tot Nederland. Inmiddels hebben we markiezen geleverd in Hongarije, Spanje, België en Duitsland.

Solar markiezen:

De intelligente markies op zonne-energie. Vanaf nu naast de verlichte markies nu ook Solar markiezen verkrijgbaar bij Markiezenspecialist.eu. Zelfs bij beperkt daglicht functioneert de markies optimaal. Een markies die eenvoudig is in gebruik, waarbij de nadruk ligt op energiebesparing en milieubewustzijn. In combinatie met een mooi afgewerkt design en het ontbreken van bekabeling zorgt het ervoor dat het een aanwinst is voor uw woning of bedrijfs- / horecapand. 

Markiezen met verlichting:

Markiezenspecialist.eu is de marktleider als het om verlichte markiezen gaat.

Heeft u al markiezen?

Graag integreren wij in bestaande frames (aluminium of hout) de led-verlichting voor u.  Wij integreren de led-verlichting ter plaatse voor u. Hierdoor bent u uw markiezen niet weken kwijt.

Vraag naar de mogelijkheden, wij informeren u graag!

 

Den Haag

Rotterdam

The LisaMarie in Rotterdam van nieuwe markiezen met led-verlichting voorzien