Rechtstreeks uit de fabriek. Gratis advies aan huis. Levering door heel Nederland.

Diensten

Markiesadvies

De markiesmogelijkheden zijn eindeloos! Wij geven u graag uitgebreid advies, precies op uw wensen afgestemd.

Markiezen opmeten

Voor het aanvragen van een offerte vragen wij u eerst zelf de maten op te meten (hoe u dit moet doen, staat in het offerteaanvraagformulier. Na akkoord op de offerte komen we bij u langs om de maten exact na te meten, zodat wij de markiezen perfect op maat kunnen leveren en monteren.

Markiezen monteren

De montage van onze markiezen gebeurt altijd door ervaren vakmensen, zodat de zonneschermen met maximale precisie worden bevestigd en u nergens meer omkijken naar heeft. Kiest u ervoor de markiezen zelf te monteren? Met onze unieke montagehandleiding kunt u voortvarend aan de slag.

Markiesverlichting integreren

Heeft u al markiezen en bent u geïnteresseerd in ons concept met ingebouwde verlichting? In bestaande aluminium markiezen kunnen we de led-verlichting probleemloos integreren. Bestaande terras-markiezen met een houten frame kunnen we uitrusten met opbouwspots. Informeer naar de mogelijkheden, wij geven u graag advies op maat.

Markiesdoek vervangen

Heeft u al markiezen maar is het doek aan vernieuwing toe? Ook voor het vervangen van het doek kunt u bij ons terecht. U heeft de keus uit een ruime collectie doeken van Dickson, Tibelly en (op aanvraag) Swela. Alle doeken zijn geschikt om te bedrukken met bedrijfsnamen, logo’s, etc. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op, wij adviseren u graag